Arjan van den Berge

Arjan weet precies wat er reilt en zeilt binnen de zorg. Al jaren biedt hij deskundig en strategisch advies aan zorginstellingen, farmaceuten, zorgverzekeraars, zorgondernemingen en investeerders in zorginnovaties. Arjan beschikt over een zeer breed netwerk in de medische wereld. Waardegedreven zorg is voor hem de intrinsieke motivatie om binnen de zorg actief te zijn. Arjan heeft een nuchtere kijk op de wereld en is praktisch ingesteld. Daarnaast is hij een conceptueel denker en innovatief. Zijn persoonlijke uitdaging is altijd om bestaande gewoontes te challengen: waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Met Lakelandmed brengt hij zijn motto – “The best way of learning about anything is by doing” van Richard Branson – daadwerkelijk in de praktijk. Arjan is het eerste aanspreekpunt bij Lakelandmed.

Berry Westhoff

Berry heeft een financieel-economische achtergrond en is ondermeer afgestudeerd in de monetaire en kwantitatieve economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na 10 jaar te hebben gewerkt bij diverse vastgoedbanken in binnen- en buitenland, werd hij in 2003 zelfstandig. Sindsdien is hij actief als ondernemer, belegger en investeerder hoofdzakelijk in de internationale vastgoedbranche. Berry is een echte geek als het aankomt op trivia, leest graag, studeert als hobby geschiedenis en is een fervent hardloper waarbij hij in z’n hoofd dikwijls als winnaar over de streep gaat. Hij is een schaap met vijf poten die bij voorkeur van de gebaande wegen af blijft en handelt uit overtuiging, maar bovenal vanuit common sense. Zijn motto; “wij kunnen geen grootse dingen doen in dit leven maar wel kleine dingen in grootsheid” (Moeder Theresa)

IMG_20190519_150523

Berry en Arjan
De vriendschap tussen Berry en Arjan is meer dan dertig jaar geleden ontstaan in de Oostenrijkse bergen. Tegenwoordig zijn de mannen geregeld te vinden in het Lake District in het Victoriaanse Engeland, waar ze onder het genot van een traditionele pint graag de wereldproblematiek bespreken. Lakelandmed is in feite de oplossing van één van die veelbesproken wereldproblemen. Tegelijkertijd is Lakelandmed de uitkomst van de langgekoesterde wens om hun woorden ooit eens in daden om te zetten. De naam was snel gevonden. Wat kon het anders worden dan een eerbetoon aan deze prachtige streek in Engeland? Een plek van ongekende schoonheid en een inspiratiebron voor velen. Welkom bij Lakelandmed.